vrhunske tehnologije i oprema u estetici lica i tijela

dostupne po razumnim cijenama. Uključena opširna i detaljna edukacija, te instalacija i dostava uređaja na Vašu adresu.

Tko smo

Tvrtka iz Zagreba,  10+ godina iskustva u distribuciji opreme u uređaja u medicini i estetici. Ekskluzivni smo distributer za estetsku opremu te savjetnik za medicinsku opremu ITS Group Italija za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo.

Naša misija

Osigurati Vam testiranu, certificiranu opremu, po razumnim i prihvatljivim cijenama, osigurati vrhunsku edukaciju, tehničku podršku, marketinške materijale te pomoć kod organiziranja prezentacija opreme Vašim klijentima, te Vam tako osigurati kvalitetnije poslovanje.

Certifikat koji pokazuje da su svi procesi tvrtke, od proizvodnje do prodaje, u skladu s kriterijima kvalitete utvrđenim međunarodnim standardom.

Standard sustava upravljanja kvalitetom specifičan za tvrtke u medicinskom sektoru: ovaj certifikat potvrđuje da su medicinski proizvodi proizvedeni u skladu sa standardom i ostalim primjenjivim obveznim zahtjevima.

Zašto odabrati nas?

Vrhunska kvaliteta i razumne cijene

Sva oprema koju distribuiramo podvrgnuta je najstrožim testiranjima EU agencija za certificiranje, te posjeduje sve certifikate kvalitete za siguran rad. Kada tome dodate razumne i povoljne cijene, te odličan omjer uloženo / dobiveno – Zatražite svoju ponudu već danas i kontaktirajte nas.

EU i FDA certifikati

Sva oprema koju distribuiramo posjeduje sve potrebne EU certifikate (neke i FDA)  i usklađena je s EU normama. Sva je oprema proizvedena u EU. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte.

Edukacija

Standardna usluga koju nudimo  je edukacija korisnika uređaja, opreme i/ili materijala. Također, edukacije u vezi korištenja, nuspojava, kontraindikacija i mjera opreza je naša standardna usluga i ako niste kod nas nabavili opremu. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Mogućnost najma opreme

Određenu opremu, moguće je unajmiti, te tako smanjiti troškove poslovanja. Neku je opremu također, moguće unajmiti uz našeg operatera. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte.

Savjetovanje

U koordinaciji i razgovoru s klijentima, na projektnoj osnovi, u mogućnosti smo ponuditi vam izradu plana korištenja, izračun isplativosti, pomoći kod pronalaska djelatnika, i pomoći u ostalim aspektima poslovanja koristeći znanja i iskustvo implementacije opreme kod brojnih klijenata. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Tehnička i servisna podrška

Brzina odziva na tehnički problem, servisne intervencije, te mogućnost ugovaranja tzv. “Call to Repair” ugovora o održavanju i produživanju garantnog perioda. Odzivno vrijeme ugovorno se tada mjeri u satima od poziva. Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Iskustvo u industriji

10+ godina iskustva, i stotine zadovoljnih klijenata u cijeloj regiji, garancija je kvalitete.

10+ godina iskustva u distribuciji opreme i uređaja u medicini i estetici. Brojni klijenti, dermatološke klinike i privatne ordinacije,  te centri za njegu lica i tijela, hoteli, hotelski Spa centri …   Kontaktirajte nas s povjerenjem.

U suradnji s tvtrkom ITS Group (Italia) sudjelujemo i u istraživanju i razvoju novih tehnologija.

Zatražite ponudu i dodatne informacije

Vrhunske tehnologije, oprema i dodatni materijali u dermatologiji, estetskoj medicini i estetici lica i tijela.