vrhunske tehnologije i oprema

dostupne po razumnim cijenama

Tko smo

Tvrtka iz Zagreba,  10+ godina iskustva u distribuciji opreme u uređaja u medicini i estetici. Ekskluzivni smo distributer za estetsku opremu te savjetnik za medicinsku opremu ITS Group Italija za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo.

Naša misija

Osigurati vam testiranu, certificiranu opremu, po razumnim i prihvatljivim cijenama, osigurati vrhunsku edukaciju, tehničku podršku, marketinške materijale te pomoć kod organiziranja prezentacija opreme vašim klijentima, te Vam tako osigurati kvalitetnije poslovanje koristeći našu opremu

Zašto odabrati nas?

Sva oprema koju distribuiramo podvrgnuta je najstrožim testiranjima EU agencija za certificiranje, te posjeduje sve certifikate kvalitete za siguran rad. Kada tome dodate razumne i povoljne cijene, te odličan omjer uloženo / dobiveno - Zatražite svoju ponudu već danas i kontaktirajte nas.

Sva oprema koju distribuiramo posjeduje sve potrebne EU certifikate i usklađena je s EU normama. Sva je oprema proizvedena u EU ili Izraelu. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte.

Standardna usluga koju nudimo  je edukacija korisnika uređaja, opreme i/ili materijala. Također, edukacije u vezi korištenja, nuspojava, kontraindikacija i mjera opreza je naša standardna usluga i ako niste kod nas nabavili opremu. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Određenu opremu, moguće je unajmiti, te tako smanjiti troškove poslovanja. Neku je opremu također, moguće unajmiti uz našeg operatera. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte.

U koordinaciji i razgovoru s klijentima, na projektnoj osnovi, u mogućnosti smo ponuditi vam izradu plana korištenja, izračun isplativosti, pomoći kod pronalaska djelatnika, i pomoći u ostalim aspektima poslovanja koristeći znanja i iskustvo implementacije opreme kod brojnih klijenata. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Brzina odziva na tehnički problem, servisne intervencije, te mogućnost ugovaranja tzv. "Call to Repair" ugovora o održavanju i produživanju garantnog perioda. Odzivno vrijeme ugovorno se tada mjeri u satima od poziva. Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

10+ godina iskustva, i stotine zadovoljnih klijenata u cijeloj regiji, garancija je kvalitete.

8+ godina iskustva u distribuciji opreme i uređaja u medicini i estetici. Brojni klijenti, dermatološke klinike i privatne ordinacije,  te centri za njegu lica i tijela, hoteli, hotelski Spa centri …   Kontaktirajte nas s povjerenjem.

U suradnji s tvtrkom ITS Group (Italia) sudjelujemo i u istraživanju i razvoju novih tehnologija.

Zatražite ponudu i dodatne informacije

Vrhunske tehnologije, oprema i dodatni materijali u dermatologiji, estetskoj medicini i estetici lica i tijela.

error: Content is protected !! © Skansi doo