Novosti i informacije

Ovdje možete pronaći, novosti, i dodatne informacije o nama i našim partnerima

SHIFU Plus 2.0

Ultrazvučni valovi su koncentrirani i fokusirani, povećavajući temperaturu u matrici fokusiranih točaka. Kao rezultat toga, događa se povlačenje mišićnog područja koja povećava strukturu lica s učinkom podizanja (lifting) koji se može usporediti s operacijom.

Zahvaljujući ovoj ekskluzivnoj tehnologiji s Fokusiranim ultrazvukom visokog intenziteta (Focused High Intensity ultrasound) – Shifu Plus moguće je dobiti redefiniranje kontura lica sa stabilnim rezultatima tijekom vremena, što može trajati i do 2 godine.

Ultrazvučna Inverzna Osmoza

Osmolipo je jedini aparat na tržištu koji može primijeniti učinke reverzne osmoze kako bi značajno smanjio lokalizirane adipozne naslage.

Osmolipo je rezultat zajedničkih istraživanja između privatne industrije i sveučilišnih laboratorija na području neinvazivnih tehnologija za liječenje problematika tijela, što je rezultiralo stvaranjem najučinkovitije i tehnološki najnaprednijeg rješenja do danas za liječenje naslaga masnog tkiva , konačno također dostupna profesionalnoj estetici.